1. Seviye Yangın Eğitici Eğitimi

Eğitim Başvurusu Şartı
Eğitime katılacak bireylerin öğrenim durumlarına göre bağlı bulunduğu alan ile ilgili meslek dalında Ortaöğretim seviyesine kadar en az 5 yıl,  Alan ile ilgili herhangi bir çalışma durumu olmaması, Öğrenci olması ve Kendini geliştirici faaliyetleri sürdürmesi vb. konularda en az ön lisans mezunu olması gerekmektedir.

Eğitimin Kişiye Kazandıracakları
İşletmelerde 4 saate kadar verilmesi istenen temel yangın eğitimini verebilme, eğitime katılacak bireylere uygulama yaptırabilme,  Acil Eylem Planı Hazırlayabilme, Tahliye eğitimleri verebilme, eğitim sonunda eğitim hakkında raporlama yapabilme ve eğitime katılan kişilere katılımcı belgesi verebilme yetkinliği kazanacaktır.

Eğitim Kararı
Eğitime katılacak bireyler 21/05/2021 – 06/06/2021 tarihleri arasında Uygulamalı olarak gerçekleştirilecek olan toplam 108 saatlik ‘’1. SEVİYE YANGIN EĞİTİCİ EĞİTİMİ’’ ne katılıp yapılması planlanan sınavdan geçmesi durumunda bu belgeyi almaya hak kazanacaktır.

Başvuru Evrakları
  • Islak İmzalı Başvuru Formu
  • Diploma Fotokopisi (Ön-Arka) ve E-devlet Çıktısı
  • SGK Hizmet Dökümü (E-Devlet Çıktısı)
  • Kimlik Fotokopisi
  • 2 Adet Vesikalık Fotograf
  • Eğitim Ücreti Makbuzu
Eğitim Ücretine Dâhili Olan Hizmetler
Yatırılan ücret sadece eğitim amaçlı kişilerin alacağı hizmetin bedeli olarak belirlenmiştir. Uygulamalı eğitme katılacak personellerin eğitime geldiklerinde kalacak yer, yeme içme ve ulaşım masrafları kendileri tarafından karşılanacaktır. Eğitim Salonunda sadece eğitime katılanlara Sıcak ve Soğuk Meşrubatlar ve İkramlıklar verilecektir.

Uygulama Sahası Etkinliği
Uygulama eğitimleri sonrası eğitime katılacak personellere soyunma alanları ve duş alma imkânı sağlanacaktır. Uygulama yapacak kişilerin yanlarında kılık-kıyafet, havlu, şampuan ve kişisel bakımlarında kullandıkları ürünleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Başvuru Yöntemi
Başvuru için Başvuru Formunun doldurulması gerekmektedir. Başvuru Formu için tıklayınız.
Başvurular aşağıda belirtilen banka hesap numaralarına başvuru ücretinin yatırılmasını takiben yapılabilir.

Son başvuru tarihi: 20 Mayıs 2021 Perşembe günü  (mesai bitimine kadar)

EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ:
Eğitim toplamda 108 saat olarak üç haftada Cuma, Cumartesi Pazar  günleri 08:00 - 19:45 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaşamboyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü
Tel: 0252 211 30 58- 211 31 52   Fax: 0252 211 31 57
E-MAİL: muyom@mu.edu.tr web sitesi:  muyom.mu.edu.tr

HESAP NUMARASI:
Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü
Ziraat Bankası Muğla Şubesi
Şube Kodu: 0201
Hesap No: 35758442  5004
IBAN No: TR54 0001 0002 0135 7584 4250 04

Kurs ücretini Ziraat Bankası ATM'lerinden de yatırabilirsiniz.

Başvuru için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 16.07.2021 17:32 Okunma Sayısı : 2721